Foto’s

Deze keer weinig tijd, maar een paar foto’s uploaden kan wel even.Kangaroe

Een kangaroe

Barbecue

De barbecue bij het gastgezin

Openingsviering

De openingsviering

Opera House

Het Opera House

En om gelijk nog maar wat vragen te beantwoorden, in Sydney is het heerlijk, er valt veel te zien, en het weer is prachtig. We lopen hier meestal in t-shirts en ‘s avonds als het wat kouder wordt moeten de truien wel tevoorschijn komen, maar jassen zijn nog niet nodig geweest.

We zitten in een Nederlandse groep, maar op straat spreekt iedereen elkaar aan en dan kom je toch nog genoeg nationaliteiten tegen.

4 Responses to “Foto’s”

  1. Reinie says:

    Hoi Jeroen,
    Wat een reis he! Maar die ben je gauw vergeten als je er bent.
    Nog bedankt voor het posten van onze brief. Sanne had hem al voor het weekend, dus binnen een paar dagen. Als we hem vanaf hier gestuurd hadden, had ze hem pas een week of twee later gehad. Dat scheelde dus enorm!
    Jullie hebben best wel een druk programma. Probeer naast alle festiviteiten ook nog veel te bezoeken in Sydney hoor; dat is zeker de moeite waard!
    We wensen je nog heel veel plezier de komende weken.
    Groeten, Henk en Reinie.

  2. Huib says:

    Hoi Jeroen,

    Mooie foto’s, ik neem aan (en hoop eigenlijk ook maar) dat je er nog veel meer hebt gemaakt. Dat wordt dan een mooie herinnering voor als je weer terug bent. Ik ben blij te lezen dat jullie mooi weer hebben en dat je weer lekker in een t-shirt naar buiten kunt.

    Leuk he, die reacties op je stukjes? Ik moet steeds weer kijken of er nog iemand iets heeft toegevoegd. Het begint nu toch al een echte site te worden.

    Na Keulen heb je al zo lang naar deze nieuwe ervaring uitgekeken. We weten dat je enorm geniet daar “down under”, blijf dat vooral ook doen hoor.

    Groeten van ons allemaal…

  3. hilde van meurs says:

    Hoi Jeroen, Fijn dat je ook weer foto’s stuurt. We zijn in gedachten bij jullie. Wat een massa mensen..Geniet ervan, we zien uit naar meer nieuws. Groetjes Hilde

  4. Steven says:

    Hé broertje!
    We zijn blij dat je het naar je zin hebt en dat het weer daar ook super is!
    Vanavond zijn we aangekomen vanuit Zwitserland, niet alle dagen was het lekker weer maar wel een hele mooie week gehad! Leuke foto’s, vooral die van de kangaroe.. alleen jammer dat het niet zo heel duidelijk te zien is. We zijn benieuwd naar de rest van je foto’s..
    We blijven je weblog volgen voor nieuwe foto’s en berichten!
    Nog een heeeeele fijne week geniet ervan!!!

    Groetjes Steven & Marjan

Leave a Reply